Fedrenes løgner

Fedrenes løgner - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Fedrenes løgner.pdf
ISBN
1760434254906

BESKRIVELSE

En ferskvannsdunk med en dagbok driver mot land på Barbados. Dagboken kaster ikke bare nytt lys over forsvinningen til klimaforskeren Carl Christian Scott i Vestisen tjue år tidligere, men blir også et vendepunkt for hans sønn, den unge journalisten Victor Scott.Victor blir bedt om å skrive en bok om sine tre berømte forfedre: Faren som forsvant sporløst i Vestisen, farfaren som var forfatter, nobelprisvinner og krigshelt, oldefaren som bodde tjue år på en øde øy. For å samle informasjon legger Victor ut på en verdensomspennende reise som skal endre livet hans."Fedrenes løgner" er en roman om tre menn og deres unge etterkommer som avdekker deres rystende livsløgner. Med denne medrivende slektskrøniken tar Egeland et nytt og spennende steg i sitt forfatterskap." ...medrivende lesning, god underholdning og - som sagt - spenning og oppklaring på et dypere nivå enn i forfatterens tidligere romaner."Hans H. Skei, Aftenposten"Gudbevaremegvel så godt og skarpt fortalt. Ispedd humor, sleivkjeft, filosofi og livsanskuelse. Fra en forfatter konstant opptatt av leserens fornøyelse og engasjement." Arnstein Olaisen, Haugesunds Avis (terningkast 6)

Victor Scott, født 9. april 1940, er en langhåret, uansvarlig, hasjrøykende frilansjournalist, hvis kjæreste nettopp har forlatt ham.

En desillusjonert hippie på jakt etter inspirasjon og med en forfatterdrøm i magen. Så kommer telefonoppringningen som snur opp ned på alt ... En ferskvannsdunk med en dagbok driver mot land på Barbados.

RELATERTE BØKER