En annens navn i munnen

En annens navn i munnen - Wera Sæther | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wera Sæther
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
En annens navn i munnen.pdf
ISBN
3948294053056

BESKRIVELSE

"Den gangen hadde de tredd jordbær på strå. Nå kunne han ikke tre ordene sine på en setning engang. Den gangen hun lå på knærne eller satt på huk, med øynene så nær hans som bare mulig, alldeles fortrollet nede hos mosen, var alt helt stille." Rut er ganske alene i verden. Faren er på sykehjem, senil og døende. Det var faren som forstod henne da hun var liten. I nåtiden har hun lille Joakim å snakke med og presten Williams nye kone, russiske Anna, som hun skal lære norsk. Stemmen, motet og ordene til Patti Smith har vært med henne lenge.

Dette tillater kjeven en hvis fleksibilitet og bevegelser i flere retninger: Munnen åpner og lukker når underkjeven beveger seg opp og ned. Kjeven beveger seg fram, tilbake, til siden og sirkulært når vi konsumerer mat og snakker. Tennene er harde kalkdannelser som er forankret i kjevene, og som først og fremst tjener til å bite av og findele maten.

Nå kunne han ikke tre ordene sine på en setning engang. Den gangen hun lå på knærne eller satt på huk, med øynene så nær hans som bare mulig, aldeles fortrollet nede hos mosen, var alt helt stille.' Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER