Du er elsket

Du er elsket - Henri J.M. Nouwen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henri J.M. Nouwen
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Du er elsket.pdf
ISBN
7448420864350

BESKRIVELSE

Daglige andakter med Henri Nouwens innsiktsfulle betraktninger om tro og liv. I boken "Du er elsket" er 365 tekster hentet fra Nouwens skrifter og brev samlet i norsk oversettelse, noen av tekstene nå for første gang på norsk.

De 365 tekstene er hentet fra Nouwens skrifter og brev samlet i norsk oversettelse, noen av tekstene nå for første gang på norsk. Vit at du er elsket - Når jeg spør mennesker om hva som er det sentrale i den kristne tro, kommer de 10 bud ganske fort frem, sier Hilde-Anette Løvenskiold Kvam. Foto: Anonymous / AP. Til alle som sliter, eller er nedfor vil jeg bare si: Du vet vel om at du er verdifull, at du er elsket her og nå.

Det holder ikke å fore det med mat, om ikke det også får nærhet. Fra dag 1 er behovet der for å erfare det: du er elsket, kom og spis. Du kan ikke gjøre noe som er godt nok til å fortjene Hans kjærlighet - Han bare elsker deg! Du kan heller ikke gjøre noe som er så ille at Gud slutter å elske deg - Han bare elsker deg.

RELATERTE BØKER