Du er elsket

Du er elsket - Henri J.M. Nouwen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henri J.M. Nouwen
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Du er elsket.pdf
ISBN
1271970629456

BESKRIVELSE

Daglige andakter med Henri Nouwens innsiktsfulle betraktninger om tro og liv. I boken "Du er elsket" er 365 tekster hentet fra Nouwens skrifter og brev samlet i norsk oversettelse, noen av tekstene nå for første gang på norsk.

Dersom jeg står opp før daggry og i samme ... Du er elsket for evig tid. DU kan ikke gjøre noe som gjør at du mister denne kjærligheten.

Det viktigste budskapet i boken er gjenspeilet i tittelen: Du er elsket. De 365 tekstene er hentet fra Nouwens skrifter og brev samlet i norsk oversettelse, noen av tekstene nå for første gang på norsk. Vit at du er elsket - Når jeg spør mennesker om hva som er det sentrale i den kristne tro, kommer de 10 bud ganske fort frem, sier Hilde-Anette Løvenskiold Kvam.

RELATERTE BØKER