Det hemmelige løftet

Det hemmelige løftet - Annette Dutton | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annette Dutton
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Det hemmelige løftet.pdf
ISBN
1469055061661

BESKRIVELSE

Kåret til beste tyske kjærlighetsroman i 2015. Rystet leser australske Sarah en avisartikkel om «de glemte barna». Engelske barn fra fattige familier ble sendt til Australia, ofte uten at foreldrene deres fikk vite om det. En mistanke begynner å gjøre seg gjeldende hos Sarah: Er faren hennes et av disse barna? Han vokste opp på et av barnehjemmene som er nevnt i artikkelen. Sarah begynner å undersøke saken, og hun blir overrasket når sporene fører til Tyskland og «barnetransporten» i forbindelse med andre verdenskrig.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Det hemmelige løftet av Annette Dutton (ISBN 9788202528157) hos Adlibris.com.

4.08 1550 5 Forfatter: Annette Dutton Innleser: Silje Storstein. Finnes som lydbok.

RELATERTE BØKER