Det hemmelige løftet

Det hemmelige løftet - Annette Dutton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annette Dutton
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Det hemmelige løftet.pdf
ISBN
3579285412645

BESKRIVELSE

Kåret til beste tyske kjærlighetsroman i 2015. Rystet leser australske Sarah en avisartikkel om «de glemte barna». Engelske barn fra fattige familier ble sendt til Australia, ofte uten at foreldrene deres fikk vite om det. En mistanke begynner å gjøre seg gjeldende hos Sarah: Er faren hennes et av disse barna? Han vokste opp på et av barnehjemmene som er nevnt i artikkelen. Sarah begynner å undersøke saken, og hun blir overrasket når sporene fører til Tyskland og «barnetransporten» i forbindelse med andre verdenskrig.

Siden har hun jobbet som fjernsynsprodusent og forfatter. Romanene hennes er svært popu ... Kjøp Det hemmelige løftet fra Cappelendamm Det hemmelige løftet av Annette Dutton ble kåret til beste tyske kjærlighetsroman i 2015.

pris: 299,-Spar: 37,-Rystet leser australske Sarah en avisartikkel om «de glemte barna». Engelske barn fra fattige familier ble sendt til Australia, ofte uten at foreldrene deres fikk vite om det.

RELATERTE BØKER