Ta meg med

Ta meg med - Jonathan Jæger | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Jæger
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Ta meg med.pdf
ISBN
6443157648789

BESKRIVELSE

Alle trenger litt kjærlighet. Litt drama, litt humor, litt sorg - og masse kjærlighet. Jonathan Jæger skriver små, enkle, presise og undrende dikt. En gave til deg selv, en god venn eller kjæresten.

Mandag. Lyrics: (Verse 1) Når du drar herfra Når du drar te U.S.A Eller østover mot blå pagode Då pakk ... Ta meg med Lyrics: Bilen står stylet og blank / Han sier full tank / Han står der i oljestank / Ja, som i et skuespill / Som en cowboy som vil / Hun skal se på han / Som sin redningsmann / Og ... Ta meg med - Jan Eggum En * bak grepet er bruk for å skille mellom to forskjellige måter å spille det på.

KAROKUL spilte i den norske filmmusikalen basert på låter av Jan Eggum og Halfdan Sivertsen "Ta meg med". I filmen så spilte hun datteren til Magnus Grønneberg som til vanlig er vokalist i bandet CC Cowboys. Han har regissert og kommet opp med ideen til den romantiske musikalfilmen Ta meg med!, som har kinopremière fredag.

RELATERTE BØKER