Sorgenfri

Sorgenfri - Jo Nesbø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Sorgenfri.pdf
ISBN
4407805128643

BESKRIVELSE

"... en strålende leseopplevelse.» Leif Ekle, NRK P2 I et banklokale i Oslo sentrum har filialsjefen fått tjuefem sekunder på å tømme minibanken. Han bruker trettien. Raneren viser seks fingre i overvåkningskameraet og skyter en kvinnelig ansatt. Førstebetjent Harry Hole våkner i leiligheten sin med en tolv timers black-out etter en middag hos Anna, en gammel flamme. Han settes på ranssaken sammen med den nyutdannete Beate Lønn, og da en ny bank blir ranet, søker de hjelp hos den myteomspunne bankraneren Raskol. Anna er forsvunnet. Og høsten har bare akkurat begynt. Jo Nesbø er en av verdens fremste kriminalforfattere. Hans bøker har blitt solgt i over 30 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Sorgenfri er Jo Nesbøs fjerde roman om Harry Hole. «Nesbø kan fortelle som ingen annen.» Carol Memmott, USA Today «Sorgenfri er ganske enkelt den beste av Jo Nesbøs kriminalromaner.» Kurt Hanssen, Dagbladet

Menu; Restauranten; Kort/map; Kære gæster Som det står til lige nu, kan vi ikke åbne på mandag. Der er alt for mange regler, som vi ikke kan overholde.

Bak planene sto Faktor-toppene Rune Kilebu og Lasse Fosby, Odd Reitan og eiendomsutvikler Arild Åserud. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Sorgenfri Buss AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Agent Sorgenfri AS.

RELATERTE BØKER