Sauepuler

Sauepuler - Niall Griffiths | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niall Griffiths
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Sauepuler.pdf
ISBN
7033272609604

BESKRIVELSE

Sauepuler forteller historien om Ianto, et sosialt walisisk utskudd som flakker mellom et liv fra hånd til munn ute i den ville naturen, og et rocka, dopa og forfylla liv blant outsidere i småbyen. Forfatteren Niall Griffiths (1966) er født i Liverpool, og bor og arbeider i Aberystwyth i Wales. Han debuterte med romanen Grits i 2000, og fikk raskt beskrivelsen "the Welsh Irvine Welsh". Sauepuler er hans andre roman, og hans første i norsk oversettelse. Griffiths skriver moderne samtidsprosa av det voldsomme slaget, med handlingen lagt til miljøer preget av brutalitet og bestialitet. Dette kombinerer han med skarp og hard dialog og lengre passasjer med sterkt prosalyrisk preg, noe som skaper en helt egen litterær form. Griffiths språk er rytmisk, med store tempo- og stemningsvariasjoner. Språket i Sauepuler . mesterlig oversatt av Sverre Knudsen . har like voldsomme svingninger som selve fortellingen; eksplosivt, delirisk, høystemt, vulgært og vakkert.

Både himmelen og huset er mørkt når vi, det vil si jeg, ruller inn foran stedet. Banen er klar. Husk meg Anbefales ikke for PC/nettbrett/mobil ol.

Dette har ikke med dyr å gjøre. Bare kjør.

RELATERTE BØKER