Polsk ordbok

Polsk ordbok - Zanetta Wawrzyniak Soleng, Harald H. Soleng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zanetta Wawrzyniak Soleng, Harald H. Soleng
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Polsk ordbok.pdf
ISBN
4024270840054

BESKRIVELSE

Denne polsk norsk/norsk polske ordboka inneholder circa 60 tusen oppslagsord og er basert på ei tidligere toveis ordbok utarbeidet av oss. Ordboka er beriket med idiomer, fraser og inneholder et større antall nye ord som for eksempel AIDS og aerobic, samt inkludert geografiske navn og gloser fra vitenskap, medisin og teknologi. Det er lagt vekt på et moderne ordtilfang, uten å gi slipp på det gamle som kan finnes i litteraturen. Boka vil derfor være en rik leksikografisk kilde for alle samfunnsgrupper. Informasjonssider om polsk uttale, grammatikk o.l. finnes foran den polsk norske delen av ordboka. Ordboka baserer seg på bokmål, men vi har likevel tatt med et utvalg av nynorske ord i den norsk-polske delen. Egen kode til digital utgave av boka følger med

Vår polsk-nynorsk ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra polsk til nynorsk eller fra nynorsk til polsk.

Fyll inn ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den polsk-engelske ordboken. Søket du får opp vil vise blant annet synonymer for polske og engelske ord.

RELATERTE BØKER