Ninjateknikk II

Ninjateknikk II - Arne Treholt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Treholt
DIMENSJON
10,91 MB
FILNAVN
Ninjateknikk II.pdf
ISBN
3096948999813

BESKRIVELSE

Dette er selveste Kommandør Arne Treholts håndbok i ninjateknikker fra 1978, da han tjenestegjorde som instruktør på Marinjegerkommandoens Ninjaskole i Ramsund. Her kan man lære alle de grunnleggende teknikkene som inngår i kunsten å gjøre seg usynlig for motstanderen: usynlighetsteknikk, lusketeknikk, forsvinningsteknikk, samt ulike åndelige teknikker. Som Treholt formaner i innledningen: "Vær mystisk. Det tilfører spillet dybde og skaper frykt i sinnet til fienden. Hold deg for deg sjøl. Ikke spis blant de andre menneskene. Ikke skryt til kvinnene. Ikke heng på kroene. Ikke vis styrke eller ferdighet: Vær ydmyk i framferda di." Boka er gjennomillustrert, og Treholt demonstrerer selv teknikkene på fotografier.

Det startet med boken Ninjateknikk II - Usynlighet i strid 1978, som ga seg ut for å være et opptrykk av en instruksjonsmanual forfattet av Treholt, men som i realiteten var skrevet av Thomas Cappelen Malling i 2004.I 2010 utvidet Malling sin alternative virkelighet i spillefilmen ... Filmen tar utgangspunkt i Thomas Cappelen Mallings bok "Kommandør Arne Treholts Ninjateknikk II - usynlighet i strid 1978" . Boka er en manual i ninjateknikker. Kjøp bøker av Arne Treholt.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER