Min norsk

Min norsk - Unni Fosser Knudsen, Anne-Sofie Pollestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Fosser Knudsen, Anne-Sofie Pollestad
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Min norsk.pdf
ISBN
7862326128723

BESKRIVELSE

Min norsk A1 arbeidsbok er utviklet for spor 1 og 2-deltakere med langsom progresjon. Deltakerens egen bokArbeidsboka støtter arbeidet med språkferdighetene: snakke og samtale, lese og skrive. Den legger opp til at deltakeren jobber med muntlige oppgaver først, og at skriftlige oppgaver forberedes godt gjennom muntlig aktivitet. Viktige mål for arbeidsboka er: å la deltakeren sette ord på egne erfaringer og egen livssituasjon både muntlig og skriftlig å støtte arbeid med fri skriftlig produksjon ved hjelp av modelltekster, skriverammer og andre former for skriveforberedelse å gjøre deltakeren bevisst på sin egen kompetanse og utvikling å gjøre deltakeren bevisst ulike læringsstrategier

Ring oss på 915 04800. Min side Kan jeg søke erstatning for skaden min? Søknad om erstatning Hva skal til for å få erstatning? Hvordan beregner vi erstatningen? Tilskuddsplikt for privat helsetjeneste Erstatningskrav knyttet til korona 13. mai 2020.

gir lærerne fleksibilitet og innsikt i deltakernes progresjon; gir deltakerne mer tilpasset opplæring ved hjelp av Smart Øving Test ut Min norsk Smart Øving med din klasse! LES MER. Kom i gang.

RELATERTE BØKER