Kron eller mynt

Kron eller mynt - Jeffrey Archer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffrey Archer
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
Kron eller mynt.pdf
ISBN
6609396602806

BESKRIVELSE

Ny roman fra en av verdens største fortellere Leningrad, Sovjetunionen, 1968. Alexander Karpenko er en usedvanlig gutt med gode lederevner. Men da faren hans blir henrettet av KGB, blir han og moren nødt til å flykte fra landet. Idet de skal forlate Leningrad må de ta et øyeblikksvalg som blir avgjørende for deres videre liv og skjebne. Hvilket skip skal de velge: det som skal til USA eller det som skal til Storbritannia? Alexander kaster kron eller mynt Jeffrey Archers episke fortelling om skjebne og hell spenner over to kontinenter og tretti år. Vi følger Alexander gjennom seire og nederlag når han som ung immigrant skal skape seg et liv i den nye verden. Boken slutter med en tvist som vil sjokkere de fleste. Kron og mynt er Archers mest ambisiøse enkeltstående verk siden Kane og Abel.

Jeffrey Archer; Einar Blomgren (Oversetter) Ny roman fra en av verdens største fortellere Leningrad, Sovjetunionen, 1968. Alexander Karpenko er en usedvanlig gutt med gode lederevner.

Er mynten helt perfekt symmetrisk (rettferdig mynt) forventer man at i det lange løp skal det bli like mange kron som mynt. Pris: 345,-. innbundet, 2019.

RELATERTE BØKER