Klaffeatlas

Klaffeatlas - Alex Frith, Kate Leake | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alex Frith, Kate Leake
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Klaffeatlas.pdf
ISBN
6132471389085

BESKRIVELSE

Spennende og interaktivt atlas! Den fantastiske planeten vår er full av flotte byggverk, eksotiske dyr og morsomme ting å se. Gjennom åtte fargerike og rikt illustrerte oppslag kan barna dra på oppdagelsesferd gjennom de ulike verdensdelene og lære om byer og natur, mennesker og kultur. Hvert oppslag har spennende klaffer som kan åpnes og utforskes. Gjennom boka lærer du også å si hei på mange forskjellige språk. Bakerst i boken er det en lomme med en stor plakat. På denne finner du verdenskartet og en oversikt over alle verdens flagg. Super å ha på veggen!

Over 100 spennende og fascinerende fakta som på en leken og fargerik måte inspirerer barna til å lære mer om verdensrommet. På hvert oppslag i boka finnes en påstand, for eksempel: - Universet er så stort at vi ikke engan... De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem.

Hvert oppslag har spennende klaffer som kan åpnes og utforskes. Gjennom boka lærer du også å si hei ... Kjøp 'Klaffeatlas' av Alex Frith fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER