Kjemien stemmer 1

Kjemien stemmer 1 - Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli
DIMENSJON
5,61 MB
FILNAVN
Kjemien stemmer 1.pdf
ISBN
1076541584710

BESKRIVELSE

Studiebok med differensierte oppgaver til alle kapitlene i læreboka. Aktivitetene er oppdatert med tanke på sikkerhet.Kjemien stemmer Kjemi 1 Studiebok har differensierte oppgaver. Sist i oppgavedelen er det Øve til prøve-oppgaver. Alle aktiviteter er sikkerhetsvurdert mht farlige kjemikalier og bruk av erstatningsstoffer.Nytt i denne utgaven av Kjemien stemmer studiebok er:1) Flere grunnleggende oppgaver der det er behov for det 2) Vanskelige oppgaver er merket med en stjerne3) Sist i alle kapitler er det en samling med Øve til prøve-oppgaver. Her får elevene en gjennomgang av hele kapitteletDette gir gode muligheter for dybdelæring.Alle aktivitetene har oppdaterte risikovurderinger og faremerking. Helt nye aktiviteter er: 3.4 Bindingstyper og egenskaper 5.6 Utfelling i en dråpe 6.2 Bestemmelse av entalpiendringen når en syre og en base blandes 8.1 Indikatorer 10.5 Rensing av avløpsvannGratis elev- og lærersideLæreverkets elevnettsted inneholder videoer, interaktive oppgaver, kapitellprøver, aktiviteter, illustrasjoner, nyttige lenker og utfyllende fagstoff. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler som boka. Et lisensbelagt lærernettsted inneholder en oppgavebank og løsningsforslag til tidligere gitte eksamener.Komponenter Grunnbok med teori Studiebok med oppgaver, aktiviteter og fasit Elevnettsted, gratis Lærernettsted, gratis lisens Brettbok-utgave http://kjemienstemmer.cappelendamm.no/

Sendes om 3 virkedager. Kjøp boken Kjemien stemmer 1 av Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli (ISBN 9788202561161) hos Adlibris.com.

Tar kjemi 1 som privatist og står helt fast på en oppgave. Har kommet fram til riktig svar, men ser ikke logikken i det.Jeg skal komme fram til stoffmengden av Na i 2,0g Na2CO3Fasiten sier 0,038 mol.

RELATERTE BØKER