Katt forsvunnet

Katt forsvunnet - Helena Bross | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Bross
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Katt forsvunnet.pdf
ISBN
1250882629980

BESKRIVELSE

KATT FORSVUNNET står det på en lapp i butikken. Dagen etter dukker det opp enda flere lapper om katter som er blitt borte. Kevin og Dina liker å løse mysterier, og de vil finne ut hvor det er blitt av kattene! De stiller seg på lur bak hylla med kattemat. En dame kommer inn og legger boks på boks med kattemat i vognen sin ... Mystisk!MINIMYSTERIER er enkle og spennende mysterier for de aller ferskeste leserne. Katt forsvunnet er den fjerde boka i serien.Helena Bross er dronningen av svenske lettlestserier. Hun skriver lett og spennende om hverdagsdramaer som de yngste leserne kan kjenne seg igjen i. Mattias Olssons friske illustrasjoner hjelper barna gjennom historien.

Det du da gj ø r er å holde å pent samme d ø r eller vindu som han gikk ut, den veien vil han huske. Det er større sjanse for at han vil komme ... Katt Savnet eller Funnet.

Husk å informere om pusen er chippet/øremerket og kastrert i innleggene :) Post bilde av katten på Facebooksidene til lokale dyrevernorganisasjoner, samt på savnet/funnet grupper på Facebook: Funnet og savnede hunn og katt,Dyr forsvunnet, Savnet/funnet eller savner du meg? Be venner og bekjente hjelpe med å spre informasjon. Finner du ingen eier; prøv å finne et nytt hjem til katten. Savner du kjæledyret ditt? Eller har du funnet et dyr? Legg inn en annonse på Dyrebar.no, eller sjekk vår oversikt over dyr som er savnet eller funnet i ditt område. Forsvunnet katt; Forsvunnet katt.

RELATERTE BØKER