Hyper

Hyper - Vera Voss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Voss
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Hyper.pdf
ISBN
7612624099615

BESKRIVELSE

De4 er en serie om fire jenter som skaper seg et dobbeltliv på nettet. Julie, Bea, Stine og Lilly kan, skjult bak bloggprofilene sine, ta tak i problemer ingen andre gjør noe med. Hver bok fortelles av én av de fire jentene. Gjennom serien blir vi etter hvert kjent med hele gjengen. Lilly har store ambisjoner om å bli advokat, og jubler når hun kommer inn på en eksklusiv privatskole. Men presset er stort og etter tre prøver som går dårlig, bestemmer Lilly seg for at noe må gjøres. Hun blir med den fascinerende og mystiske jenta Thea hjem. Etter besøket blir ingenting som før. Hadde Lilly visst at det fantes noe som het eksamensdop tidligere, hadde ting vært veldig mye enklere ... eller? Da det viser seg at Thea er datteren til en innflytelsesrik politiker, er det for sent. Lilly har uvitende viklet seg selv og De4 inn i en sak som er mye større enn hun trodde. Hyper er fjerde bok i serien om De4.

Dette er en hyppig tilstand som sjelden gir plager og som ikke skal behandles. Hyper-, over-; overdrevent, usedvanlig, altfor meget. Motsatt: hyp(o)-.

We started out in 2012 and now count 9 employees (and three dogs). Hyper- er en forstavelse som angir at noe er økt i funksjon eller størrelse. Brukes for eksempel om for høy konsentrasjon av kalsium i blodet (hyperkalsemi) eller om overvekst av normale celler i vev (hyperplasi).

RELATERTE BØKER