God morgen og god natt

God morgen og god natt - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
9,47 MB
FILNAVN
God morgen og god natt.pdf
ISBN
1063646455468

BESKRIVELSE

"kjære Gudkjære dujeg ber om tilgivelsedet er det alle sieroveraltom å bebe om tilgivelsevi er en håpløs gjengsom ikke klarer å oppføre ossmen Gud kan tilgiog hvordan ber jeg om detog hvordan gjør du dethva er det du gir til megog oss""God morgen og god natt" handler om å sove som et barn, å sove sammen, å sove alene, å drømme og prate om hverandre, å ringe noen seint, å snakke med noen tidlig, å våkne og se at det har vært tyver i huset. Hvordan ser menneskers handlinger og tanker ut i rommet mellom dag og natt, når de legger seg ned og idet de nettopp har kommet ut av drømmen? Nils-Øivind Haagensens nye diktsamling er en tidebok over menneskelivet i et døgn, et øyeblikk, en årstid, et kjærlighetsforhold. Den lange aftenbønnen "kjære gud" midt i diktsamlingen er et åpent punkt der ønsker, uro, henvendelse og håp samles.NOMINERT TIL NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2013

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris god morgen oversettelse i ordboken norsk bokmål - italiensk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. God natt Må si deg noe, synes det er ganske viktig, du har sikert hørt det før, men jeg må fortelle det igjen føler jeg, før det er forsent.

I 2004 fikk han Sult-prisen. for sitt forfatterskap.

RELATERTE BØKER