Flamingoen skriver i skumringen

Flamingoen skriver i skumringen - Ingrid Elise Wergeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Elise Wergeland
DIMENSJON
10,97 MB
FILNAVN
Flamingoen skriver i skumringen.pdf
ISBN
5893810936778

BESKRIVELSE

Flamingoen Skriver er en samfunnssatirisk fabel der handlingen er lagt til en dyrehage. Boken er fylt av skarpe iakttagelser og underfundig humor. Alle dyrene er engasjerte i seg og sitt, og ikke minst i egne konflikter. Men utenfor murene lurer en større fare, som ingen har kapasitet til å bry seg om. Identitetskrisene florerer og kampen om offerrollen er en kamp om makt. I rammefortellingen følger vi Michael Greens gryende forståelse av sin egen historie og bakgrunn. Hva er løsningen for den enkelte i dette samfunnet? Kanskje flamingoen vet svaret?

Utdrag fra «Factory Girl» av Barbara Greenwood. I skumringen synger svarttrosten er en varm og medmenneskelig roman, som starter ganske trist og traurig, ... Har bestilt litt fra biblioteket, og de bøkene skal jeg prøve å ikke skrive om, ikke lett.

... Tanum | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 73 00 Kjøp bøker av Ingrid Wergeland.

RELATERTE BØKER