Dyrenes frigjøring

Dyrenes frigjøring - Peter Singer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Singer
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Dyrenes frigjøring.pdf
ISBN
4654261822197

BESKRIVELSE

I denne boken angriper forfatteren menneskets diskriminering av andre levende vesener. Han beskriver misgjerninger begått mot dyr i laboratorieforskning og avdekker en rystende virkelighet for dyrene i det moderne landbruk. Videre argumenterer han for at alle vesener som kan føle lidelse, må omfattes av våre etiske vurderinger, og han bygger i denne boken opp en moralfilosofi som også inkluderer dyrene.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Jeg holder på å lese Peter Singer: Dyrenes Frigjøring nå, og den er visstnok den første av de store vegetar klassikerne, og en del av den er også på ex-phil pensum nå. Der går han igjennom de elementene grundig.

0. Del dette innlegget. Dyrenes venn Tveita; Dyrenes venn Sinsen; Prisliste.

RELATERTE BØKER