Dyrenes frigjøring

Dyrenes frigjøring - Peter Singer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Singer
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Dyrenes frigjøring.pdf
ISBN
6507502779330

BESKRIVELSE

I denne boken angriper forfatteren menneskets diskriminering av andre levende vesener. Han beskriver misgjerninger begått mot dyr i laboratorieforskning og avdekker en rystende virkelighet for dyrene i det moderne landbruk. Videre argumenterer han for at alle vesener som kan føle lidelse, må omfattes av våre etiske vurderinger, og han bygger i denne boken opp en moralfilosofi som også inkluderer dyrene.

Dyrerettigheter Ønsker du å laste ned en Dyrenes frigjøring-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Dyrenes frigjøring og andre bøker av forfatteren Peter Singer. Totalt frigjøring av dyr. Hva vi gjør.

Etisk tenkning i vår moderne verden er særegen i forhold til tidligere tider. I denne boken angriper forfatteren menneskets diskriminering av andre levende vesener. Han beskriver misgjerninger begått mot dyr i laboratorieforskning og avdekker en rystende virkelighet for dyrene Dyrenes forening ønsker en total frigjøring av alle dyr.

RELATERTE BØKER