Dyrenes frigjøring

Dyrenes frigjøring - Peter Singer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Singer
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Dyrenes frigjøring.pdf
ISBN
5828743439301

BESKRIVELSE

I denne boken angriper forfatteren menneskets diskriminering av andre levende vesener. Han beskriver misgjerninger begått mot dyr i laboratorieforskning og avdekker en rystende virkelighet for dyrene i det moderne landbruk. Videre argumenterer han for at alle vesener som kan føle lidelse, må omfattes av våre etiske vurderinger, og han bygger i denne boken opp en moralfilosofi som også inkluderer dyrene.

Vi ønsker at dyr ikke lenger skal oppfattes som objekter under vår kontroll, men som individer med egenverdi. spartacus.no ... null null Med Dyrenes Frigjøring startet Peter Singer - nærmest alene - den moderne dyrerettsbevegelsen.

Etisk tenkning i vår moderne verden er særegen i forhold til tidligere tider. I denne boken angriper forfatteren menneskets diskriminering av andre levende vesener. Han beskriver misgjerninger begått mot dyr i laboratorieforskning og avdekker en rystende virkelighet for dyrene Dyrenes forening ønsker en total frigjøring av alle dyr.

RELATERTE BØKER