Den vesle jenta og havet

Den vesle jenta og havet - Odd Eirik Færevåg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Eirik Færevåg
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Den vesle jenta og havet.pdf
ISBN
2784018165483

BESKRIVELSE

Å finne trøyst i litteraturen.Ein vinterdag i 1985 køyrer ei lita jente det grå akebrettet til broren utfor vegen og fell uti sjøen på grunna. Der blir ho liggjande med andletet ned og druknar, berre fem år gammal. Tilbake står ein familie på to vaksne og tre barn. Ingen såg kva som skjedde. Mange år etterpå nærmar broren seg ulykka gjennom å skrive. Han finn glede og trøyst i å lese. I dialog med litteraturen leiter han etter ei form til skildringa av det som skjedde. Mercedes av Ragnar Hovland opnar noko for han. Hemingway dukkar opp i form av ein katt som krev kald mjølk og gir skriveråd. Ein strandnellik held ein TED-talk om livet på fyret der ute. Tekst for tekst teiknar forfattaren eit portrett av ei øy og ein familie. Gjennom stilsikker sjangerleik og full av kjærleik heidrar han ei lita søster.

Tørstad. Radiodok forener journalistikk, historiefortelling og lyddesign til en total radioopplevelse. Episodebeskrivelse.

Havet sluker skipet. Ti år gamle Arnhild er den eneste som overlever. Gratulerer med den vesle jente.....

RELATERTE BØKER