Dødeland

Dødeland - William Shaw | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shaw
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
Dødeland.pdf
ISBN
7631945986937

BESKRIVELSE

De to guttene i Kent passet aldri inn. Sytten år gamle, den verste alderen, ingen penger, ingenting annet å gjøre enn å røyke hasj. Men de har i alle fall hverandre. De stjeler en mobiltelefon fra en mann og stikker av på mopeden, klare til å feire gevinsten. Men det er ikke bare en mobil, og offeret er villig til å drepe for å få den tilbake. På den mer velstående siden av Kent, står førstebetjent Alexandra Cupidi overfor sin merkeligste mordetterforskning i karrieren. En avkuttet hånd, gjemt i en vase på et kunstmuseum. Ingen tar det alvorlig, ikke engang de som eier kunsten. De later som de står over loven. Cupidi sin sak blir alvorligere, og hun slites mellom politipolitikk og egne dilemmaer. Og hun blir bekymret for de to guttene som er på rømmen, og etterlater seg en sti av døde mennesker i ødelandet.

juli 2018. Dødeland; Medansvarlig: Lia, Anlaug; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Cupidi, Alexandra (fiktiv person) Storbritannia; År: 2019; Noter: To sytten år gamle gutter bedriver dagene med å drive rundt i gatene å røyke hasj. Sammen stjeler de en mobiltelefon og stikker av på mopeden. Dødeland .

89,-Veil. pris: 199,-Spar: 110,-De to guttene i Kent passet aldri inn.

RELATERTE BØKER