Bedriftens økonomi

Bedriftens økonomi - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Bedriftens økonomi.pdf
ISBN
2847679839722

BESKRIVELSE

«Bedriftens økonomi» er en generell og grundig innføringsbok i bedriftsøkonomi. Den primære målgruppen er ingeniørstudenter og andre universitets- og høyskolestudenter som ikke studerer økonomi, men har det som en del av fagkretsen.Boken er også svært godt egnet for ulike kurs innen bedriftsøkonomi, og er Norges mest brukte bok innenfor sitt segment.«Bedriftens økonomi» gir en solid innføring i bedriftsøkonomisk teori og analyse. I tillegg får du gjennom en rekke case og praktiske eksempler god innsikt i økonomiske problemstillinger som møter arbeidstakere i næringslivet og i det offentlige. 8. utgave er revidert i tråd med ny forskning og praksis. Det samme gjelder faktaopplysninger og caser. Det er laget Excel-løsninger til mange av bokens eksempler, og innholdet er ajourført i henhold til gjeldende lover og regler. Til boken er det utarbeidet en egen arbeidsbok med oppgaver og løsningsforslag, og en nettside med bl.a. interaktive oppgaver og videoforelesninger.

Kapittel 2 (pdf, 113,67 kB) Innlegg om bedriftens økonomi skrevet av konkurshjelp. Debitors egen begjæring om konkursbehandling skal tas til følge dersom debitor er insolvent. Ta for deg to eller tre av de logistikkfunksjonene som du mener er av størst betydning for bedriftens økonomi.

Opprydning: Denne artikkelen trenger en ... organisasjon og næringsdrivende person sammenholdt med bedriftens egenkapital og gjeld, på et bestemt tidspunkt, for eksempel ved slutten av et regnskapsår De fleste bedriftseiere kan drive butikk, men mange sliter med å se bedriftens økonomi i sammenheng med dagens unntakstilstand.

RELATERTE BØKER