Bedriftens økonomi

Bedriftens økonomi - Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Gunnar Hoff, Morten Helbæk
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Bedriftens økonomi.pdf
ISBN
3758582398455

BESKRIVELSE

«Bedriftens økonomi» er en generell og grundig innføringsbok i bedriftsøkonomi. Den primære målgruppen er ingeniørstudenter og andre universitets- og høyskolestudenter som ikke studerer økonomi, men har det som en del av fagkretsen.Boken er også svært godt egnet for ulike kurs innen bedriftsøkonomi, og er Norges mest brukte bok innenfor sitt segment.«Bedriftens økonomi» gir en solid innføring i bedriftsøkonomisk teori og analyse. I tillegg får du gjennom en rekke case og praktiske eksempler god innsikt i økonomiske problemstillinger som møter arbeidstakere i næringslivet og i det offentlige. 8. utgave er revidert i tråd med ny forskning og praksis. Det samme gjelder faktaopplysninger og caser. Det er laget Excel-løsninger til mange av bokens eksempler, og innholdet er ajourført i henhold til gjeldende lover og regler. Til boken er det utarbeidet en egen arbeidsbok med oppgaver og løsningsforslag, og en nettside med bl.a. interaktive oppgaver og videoforelesninger.

Den primære målgruppen er ingeniørstudenter og andre universitets- og høyskolestudenter som ikke studerer økonomi, men som har det som en del av fagkretsen. Det er viktig at finansieringen passer til bedriftens planer på både kort og lang sikt. Derfor setter vi oss godt inn i bedriftens økonomi før vi anbefaler en løsning som passer til dine behov.

Les mer på Ytra. Slik kan bedriftene få hjelp i koronakrisen-Ytra.no. Innlegg om bedriftens økonomi skrevet av konkurshjelp.

RELATERTE BØKER