Alle utlendinger har lukka gardiner

Alle utlendinger har lukka gardiner - Maria Navarro Skaranger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Navarro Skaranger
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Alle utlendinger har lukka gardiner.pdf
ISBN
2643041721497

BESKRIVELSE

"Hjemveiene, de sitter klistra på hjernen. Hver dag det var samme greia. Mamma sa han skulle hente meg, og broren min protesterte, alltid, men likevel kom til skolen min, hilsa på de voksne og tok med meg hjem. Jeg gikk bak, han først, og foran oss Røverkollen lå som fredeligste borettslaget, med blå himmel og fremdeles med julepynten blinkende som diskokule i høyeste blokka, for chipperne ennå ikke hadde erna. En gang broren min peka på vindua i tredje etasje utafor blokka til Julia og bare: se, alle utlendinger har lukka gardiner."Alle som bor på Romsås, er egentlig fra et annet sted. Mariana går på ungdomsskolen og er forelska i Mu2. Storebroren hennes sitter i fengsel, lillebroren sitter bak gardinene. Faren deres tar fram en grønn Bibel og ber når han tror ingen ser ham. "Alle utlendinger har lukka gardiner" er direkte, morsom og ekte - en litterær debut med stor kraft.DEBUTANTPRISEN 2015NOMINERT TIL TARJEI VESAAS' DEBUTANTPRIS 2015

Med: Karen Øye, Serhat Yildirim, Cengiz Al, Deniz Nourizadeh-Lillabadi, Jonatan Rodriguez Maria Navarro Skaranger (født 27. april 1994 i Oslo) er en norsk forfatter, oppvokst på Romsås i Groruddalen i Oslo..

Vi har de nyeste filmene og mer enn tusenvis av titler. I filmen «Alle utlendinger har lukka gardiner» legges ikke fingrene imellom. I hovedrollene som Ali2 og Mariana møter vi Serhat Yildirim og Karen Øye.

RELATERTE BØKER