Ut i rommet

Ut i rommet - Anders Totland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Totland
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Ut i rommet.pdf
ISBN
7826238691171

BESKRIVELSE

Ei reise ut i verdsrommet. Tenk at det faktisk har vore nokon på månen! Alva drøymer også om å reise ut i rommet. Men måho vente heilt til ho blir stor? Ut i rommet er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Lyse grå vegger med mørkere grå listverk gir en sofistikert stil. Ut i rommet til lyden av Bowie: Elon Musk vil sende Tesla ut i verdensrommet. Tesla-gründeren har planer om å sende en rakett ut i verdensrommet i januar - med en Tesla Roadster som spiller David Bowie om bord.

Men kroppen er et tøft skall, og takler møtet med ... Laika (fra russisk Лайка (egentlig Lajka), en blandingshund, som betyr «bjeffer» eller «hyler») var en sovjetisk romhund (ca. 1954-3.

RELATERTE BØKER