Tutankhamon

Tutankhamon - Christian Jacq | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Jacq
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Tutankhamon.pdf
ISBN
2421015260199

BESKRIVELSE

Vil De vite hvem De egentlig er? Sørg for å være i Kairo om fjorten dager. Møtested: Sankt Sergius-kirken, klokken 20. Hvis ikke, vil De forbli en ukjent for Dem selv. Etter å ha fått denne beskjeden, reiser New York-advokaten Mark Wilder til Kairo. Der får han et nytt sjokk: Han får vite at hans egentlige far er den berømte, britiske arkeologen Howard Carter, som oppdaget faraoen Tutankhamons grav i 1922. I Kairo får han også budskapet faren har etterlatt seg: Du skal finne de hermmelige papyrusrullene som er gjemt ved den gamle faraoens grav - og offentliggjøre deres innhold. Sammen med den nubiske kvinnen Ateya setter Mark Wilder alt inn på å fullføre farens livsverk. Jakten på papyrusrullene blir livsfarlig og dramatisk. Han utfordres av onde og mystiske krefter, men også CIA, et ekte statskupp og det egyptiske politi spiller en betydelig rolle i denne thrilleren. Det er slett ikke alle som liker at den sovende Tutankhamon skal forstyrres i sin evige søvn... Christian Jacq ble født i Paris i 1947. Allerede som 17-åring besøkte han Egypt. Han studerte egyptologi og arkeologi og er en av verdens fremste Egyptkjennere. Han har skrevet en rekke bøker om Egypt - både romaner og fagbøker.

egyptiske dynasti; dette forklarer hvorfor det ble spart for de verste gravrøveriene på den tiden.KV er en forkortelse for (Kongenes dal), fulgt av et tall for å ... Tutankhamon: Mannen bak masken Da Howard Carter i 1922 gikk inn i den hittil eneste urørte faraograven som er funnet, udødeliggjorde han samtidig den gravlagte mumien. Tutankhamon og den praktfulle gullmasken er blitt et bilde på mektige egyptiske faraoer. Tutankhamon ble farao da han bare var 8-9 år gammel, og da han kom på tronen, hadde Egypt nettopp gjennomgått en religiøs og kulturell revolusjon under faren Akhnaton.

C.) fue un faraón del Antiguo Egipto, último monarca de su familia real en el final de la dinastía XVIII que gobernó entre 1334 y 1325 -según la cronología convencional del Imperio Nuevo de la Historia de Egipto-. Su padre era el faraón Akenatón, que se cree que estaba enterrado en la tumba KV55, mientras que ... «Tutankhamon» er en historisk dramaserie i fire deler som baserer seg på arkeologen Howard Carters funn av den glemte farao-graven.

RELATERTE BØKER