Sunnaneng

Sunnaneng - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Sunnaneng.pdf
ISBN
5656076321822

BESKRIVELSE

«For lenge siden, i fattigdommens dager ...» Slik begynner alle de fire vakre historiene i denne boken. Sunnaneng handler om de to små søsknene Anna og Mattias som ble alene i verden. Men barn kan ikke være alene, noen må de være hos, og Anna og Mattias kom til bonden på Myra som trengte de for at de skulle gjøre nytte for seg. For å komme seg unna de grå dagene bruker de fantasien og oppdager en ny verden. I Spiller min lind, synger min nattergal, lengter fattigjenta Malin så intensivt etter noe vakkert og morsomt i fattighuset at en dag har det vokst opp en lind i hagen. Med etterord av Agnes-Margrethe Bjorvand

Produktbeskrivelse. For lenge siden, i fattigdommens dager, ble to små søsken alene i verden.

I trærne synger og jubler tusen små fugleliv, og barna ... Sunnaneng «For lenge siden, i fattigdommens dager …» begynner de fire vakre historiene i denne boka. De handler om å gi varme til barn som trenger varme, å gi mat til barn som er sultne, å erstatte arbeid med lek og å gi barn trygghet og frihet. Vår pris 218,-.

RELATERTE BØKER