Strøm om bord

Strøm om bord - Jon Winge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Winge
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Strøm om bord.pdf
ISBN
5337485819242

BESKRIVELSE

De fleste fritidsbåter har elektriske anlegg. Utførelse og ettersyn av slike anlegg og utstyr er vesentlig for sikkerheten til sjøs og komforten om bord.Denne håndboken gir praktisk veiledning om installering, bruk og vedlikehold både for bruker, båtbygger og elektriker. Boken forklarer også hva som skjer ved forbruk av strøm og lading. Slik forståelse gjør det lettere å få alt til å virke som det skal.Boken omtaler også 230 V landstrøm som det gjelder spesielle regler for.

støvsuger sammen med vaskemaskin - da går gjerne sikringen ... Kjøp Strøm om bord fra Norske serier Ettersom avhengigheten av elektriske systemer øker, er det betryggende å vite at man har en god forståelse av ikke bare hvordan man unngår, men også hvordan man reparerer feil i 12-voltsanlegget om bord i tillegg til at den også tar for seg landstrøm. - Bak det hele er et ønske om å redusere dieselforbruket til generatorene, som i dag skaffer strøm om bord på skipene. Enhver reduksjon her vil gi en miljøgevinst, sier han.

Varekode: BOK32. Tilgjengelighet: På lager.

RELATERTE BØKER