Steinalderen

Steinalderen - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
Steinalderen.pdf
ISBN
3276612814686

BESKRIVELSE

Vi er i Norge i år 5000 før vår tidsregning. VISSTE DU AT menneskene måtte fange all maten de skulle spise selv? Og at det å gå på jakt kunne være livsfarlig? Hvordan tror du det går når to små gutter skal fange den store bjørnen? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

Den første delen av steinalderen kaller vi eldre steinalder. Hvordan kan vi vite noe om steinalderen? Vi vet en del fordi det er funnet spor etter menneskene og livet deres.

De første menneskene som kom til Norge etter istiden, levde i små, nomadiske familier. Lukk.

RELATERTE BØKER