Solhund

Solhund - Conn Iggulden | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conn Iggulden
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Solhund.pdf
ISBN
4332842105597

BESKRIVELSE

Den andre boken om Rosekrigene. Året er 1454. Englands kong Henrik VI har lenge vært svekket av en psykisk lidelse, og lever isolert på slottet i Windsor. Hans lojale ektefelle, den unge og viljesterke dronning Margaret, prøver iherdig å beskytte ektemannens interesser så huset Lancaster skal beholde tronen. En maktkamp med huset York oppstår da Rikard av York utnevnes til riksforstander og åpenbart streber etter selv å overta kongemakten, noe han mener seg like arvelig berettiget til som kong Henrik. Snart er hele landet virvlet inn i kaoset som oppstår. Hvem vinner kampen om tronen? Og hvor mye kommer partene til å ofre i Englands navn?

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-2 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... Kjøp Solhund fra Bokklubber Solhund er den andre av i alt tre bøker fra Conn Iggulden om Rosekrigene.

Englands kong Henrik VI har lenge vært svekket av en psykisk lidelse, og lever isolert på slottet i Windsor. Hans lojale ektefelle ... Kjøp Solhund fra Tanum Den andre boken om Rosekrigene.

RELATERTE BØKER