Skammarteiknet

Skammarteiknet - Lene Kaaberbøl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Kaaberbøl
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Skammarteiknet.pdf
ISBN
4030242711469

BESKRIVELSE

Skammarfamilien har flykta opp i Høglandet, men den hemngjerrige fyrst Drakan og drakehæren hans får meir og meir makt, og ingen stad er trygg for Skammaren og barna hennar. 16-årige Davin og syster hans Dina kjem opp i harde kampar, kvar på sin måte: Davin med sverdet, og Dina med den farlege skammar-evna som ho har arva frå mor si. Dette er andre bok i den intenst spennande Skammar-serien, som har erobra unge fantasy-elskarar i land etter land.

Skammarfamilien har flykta opp i ... Pris: 215,-. innbundet, 2007.

Skammarfamilien har flykta opp i Høglandet, men den hemngjerrige fyrst Drakan og drakehæren hans får meir og meir makt, og ingen stad er trygg for Skammaren og barna hennar. I Skammarteiknet dreper han sågar et menneske - den ondes Drakans fremste hjelper, riktignok - uten at han trenger å slå blikket ned av den grunn. «Skammarserien» er godt og intenst fortalt.

RELATERTE BØKER