Så banker det plutselig på

Så banker det plutselig på - Etgar Keret | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Etgar Keret
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Så banker det plutselig på.pdf
ISBN
1640590123340

BESKRIVELSE

En ny samling kloke, humoristiske og tankevekkende fortellinger fra en av Israels store fortellere. Med enkle midler setter Etgar Keret søkelyset på det hverdagslige og det viktige.Etgar Keret (f. 1967) er en av de mest fremtredende og leste unge forfatterene i Israel. Han er oversatt til et tjuetall språk. Når han ikke skriver noveller lager Keret tegneserier, skriver teaterstykker, filmmanuskripter og arbeider som journalist. I tillegg lager han spillefilm og underviser på Filmskolen ved Universitetet i Tel Aviv.På norsk fins ogsåBussjåføren som ville være Gud, 2004Gaza Blues, 2006 (sammen med Samir el-youssef)Åtte prosent av ingenting, 2008Om Bussjåføren som ville være Gud skrev pressen«Velformulert om selvmordere, sparegriser og djevler i 'hverdagens' Israel.»Cathrine Krøger, DagbladetOm Gaza Blues skrev pressen«Keret uttalte en gang i et intervju at når du vokser opp i Israel, så betyr det ikke at du våkner om morgenen og er bekymret for fredsprosessens langsomme framdrift, nei, du er mest opptatt av å få deg en god kaffe og kanskje treffe kjæresten. Og det er nettopp denne hverdagen som står i fokus både hos Keret og el-youssef. Og drømmene kanskje, de helt vanlige drømmene om et normalt liv. Kerets korte noveller er preget av stor humor, av underfundighet, noen ganger er de groteske, absurde eller triste.»Turid Larsen, DagsavisenOm Åtte prosent av ingenting skrev pressen"Keret har definitivt ikke sluttet å overraske, og det er en freidig, absurd, intelligent og tidvis trist verden han tar oss med inn i. Min første tanke var en miks av Beckett, Loe og Kafka. Men likevel finner vi noe helt eget."Mari Nymoen Nilsen, VG

Enkel mobil- og nettbank gir full oversikt over økonomien, og bidrar til en lettere hverdag. Ring 91502002 eller chat med oss 7-24, hver dag. Det kan pipe i ørene, og du føler deg så dårlig at du har det best i sengen, forklarer Engzelius.

For de som står der og vinker til deg, roper og banker på vinduet, de smiler, er ... eller kanskje nødt til å se mer positivt på det. Og så kan du ikke for ditt bare liv huske det.

RELATERTE BØKER