Roboten som ble borte

Roboten som ble borte - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
3,24 MB
FILNAVN
Roboten som ble borte.pdf
ISBN
4055484493088

BESKRIVELSE

Allerede på barneskolen løser Frank og Joe Hardy mysterier med vennene sine! Det er tid for den årlige vitenskapskonkurransen i Bayport. Frank, Joe og vennen Phil har laget en robot og håper å vinne. Men rett før konkurransen oppdager Phil at den dyrebare Robbie Robot er forsvunnet! Er det bølla Adam Ackerman som står bak? Eller har Cissy Zermeno, som pleier å vinne, blitt redd for en andreplass i år? Guttene

Frank, Joe og vennen Phil har laget en robot og håper å vinne. Men rett før konkurransen oppdager Phil... Denne roboten patruljerte gatene.

Men det er ikke så lett som han tror. Britisk animasjonsserie. Blue-Bot og Bee-Bot er to kjekke bier som barna kan kode/programmere til å gå slik de vil.

RELATERTE BØKER