Multi 6a, 2. utgave

Multi 6a, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Multi 6a, 2. utgave.pdf
ISBN
2123670994092

BESKRIVELSE

Revisjonen av Kunnskapsløftet har økt fokus på de grunnleggende ferdighetene. For å møte disse endringene reviderer vi Multi 5-7. I 2. utgaven har vi lagt vekt på: Dette er Multi 5-7, 2. utgave Styrking av de grunnleggende ferdighetene Tydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føres Mer hjelp til å løse tekstoppgaver, blant annet ved bruk av modeller Flere problemløsningsoppgaver Mer variert undervisning med refleksjonsoppgaver Egenvurdering på slutten av hvert kapittel Oppgavebok med oppgaver på 3 nivåer Spennende digitale nyheter: Smartbok, Smart Tavle og Smart Vurdering

utgave, Grunnbok, Smartbok. Multi Smartbok er en digital versjon av læreboka.

Av Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg og Mona Røsseland. Lærerens bok har detaljert oversikt over kompetansemålene for trinnet samt faglige mål for kapitlet.

RELATERTE BØKER