Mørket kommer innenfra

Mørket kommer innenfra - Tyra Teodora Tronstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tyra Teodora Tronstad
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
Mørket kommer innenfra.pdf
ISBN
4603529795091

BESKRIVELSE

Krig. Ondskap. Frykt. Og en styrke de ikke visste de hadde. Mot alle odds møtes Linnea og Max. De er begge på flukt i sin egen hjemby, etter at bander i lengre tid har stått imot myndighetene. Nå er det ingenting som fungerer lenger. Det er uro og farer overalt. Strømmen er borte. Maten er borte. Folk blir evakuert ut av byen. De to blir sviktet av sin egen familie, så de må finne styrke i hverandre. Det viser seg at det de har trodd mest på her i verden, vender seg mot dem. Tyra Teodora Tronstad debuterte i 2007 med diktsamlingen Mandag morgen står de døde i kø. I 2011 kom hennes første ungdomsroman, Hvis det er flere som juger nå, som ble nominert til Kulturdepartementets litteraturpris. Hun har skrevet ytterligere tre ungdomsromaner inkludert årets.

En bande har overtatt makten i hjembyen til Linnea og Max. Ingenting fungerer lenger, og det er mangel på strøm og mat.

Linnea i vest, og Max i sør. Da kriminelle bander tar over byen, bryter krigen ut og de må holde sammen for å overleve. For "Mørket kommer innenfra" (2016) fikk hun Kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbok.

RELATERTE BØKER