Migranorsk 1; arbeidsbok 1/A1

Migranorsk 1; arbeidsbok 1/A1 - Kjell Ove Brandseth, Gro Knive, Nancy Austberg Salvesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Brandseth, Gro Knive, Nancy Austberg Salvesen
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Migranorsk 1; arbeidsbok 1/A1.pdf
ISBN
6125769206880

BESKRIVELSE

Migranorsk Allmenn - Arbeidsbøker 1/A1, 2/A2 og 3/B1 Arbeidsbøkene følger og supplerer episodene i programmet Migranorsk Allmenn og sees i sammenheng med domenene i den nye læreplanen. Bøkene er lagt opp for spor 2 og 3 på nivå A1, A2 og B1. De er rikt illustrert med fargetegninger og - bilder fra programmet og andre kilder. Bøkene er nyttige for både elever og veiledere. Oppgavene i bøkene oppmuntrer til variert muntlig aktivitet i gruppe- eller klasserommet. De inneholder blant annet: - læringsmål for hver episode - oversikt over hvor i programmet ulike domener tas opp - grammatikkoppsummeringer til hver episode - forslag til gruppe- og klasseromsaktiviteter - sammendrag/lengre tekster - spørsmål til videoepisodene i programmet - ordbank med nye og nyttige ord til episoden - utfyllingsoppgaver

33) Oppgave 2: Om morgenen Bildeserie: 3 - 1 - 2 Ord 1 er revidert i 2014 og Ord 2 kommer høsten 2014.Ord 2 er en utvidelse av læreverket.. Arbeidsbok Abeidssboka er nært knyttet til tekstboka med hensyn til bokstavgjennomgang, ordforråd og arbeidsmåter.

utg, Forfatter: Brandseth,Kjell Ove; Knive, Gro; Salvesen, Nancy Austberg, Omtale: Arbeidsbøkene er et supplement til den nettbaserte læringsressursen Migranorsk Allmenn. Målgruppen er deltagere på spor 2 og 3, nivå A1, A2 og B1.

RELATERTE BØKER