Mannen uten egenskaper; bd. 2

Mannen uten egenskaper; bd. 2 - Robert Musil | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Musil
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Mannen uten egenskaper; bd. 2.pdf
ISBN
3414734410507

BESKRIVELSE

MANNEN UTEN EGENSKAPER er et av storverkene i litteraturhistorien, en roman som kan sammenlignes med James Joyces og Marcel Prousts livsverk. Handlingen er lagt til Wien i tiden like før den første verdenskrig. Det gamle dobbeltmonarkiet i Østerrike-Ungarn var både keiserlig og kongelig, og av disse to k.ene skapte Musil betegnelsen Kakanien, den operetteaktige staten der handlingen finner sted.Ulrich, hovedpersonen, er en "mann uten egenskaper". Dette innebærer ikke at han er en pregløs personlighet. Tvert imot søker han et slags egenskapenes mangfold, som ikke skal stivne i noe ferdig fiksert . og begrenset . personlighetsregister, men holdes levende som en rikdom av muligheter. Ulrich blir et speil, som reklekterer alle fasetter i et mildt sagt broket tidsbilde.MANNEN UTEN EGENSKAPER er en mangebunnet nåtidsklassiker som speiler vår kulturs oppløsning, dens mangel på enhet og felles verdinormer.

1' av Robert Musil fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256012152 Kjøp Mannen uten egenskaper fra Bokklubber MANNEN UTEN EGENSKAPER er et av storverkene i litteraturhistorien, en roman som kan sammenlignes med James Joyces og Marcel Prousts livsverk.

Solum Forlag A/S, omsetjing til norsk av Ole Michael Selberg) Fotnotar Bakgrunnsstoff. Wikifrasar ... Mannen uten egenskaper, og andre problemer i norsk politikk (Forlaget Manifest 2008) Frp-koden.

RELATERTE BØKER