Latteren og døden

Latteren og døden - Pieter Webeling | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pieter Webeling
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Latteren og døden.pdf
ISBN
8099291019323

BESKRIVELSE

Humor er å overleve - men hvor langt kan du gå? Komikeren Ernst Hofman er jøde og blir i februar 1944 arrestert og sendt til Auschwitz. Under transporten møter han en kvinne som synger som en engel. Tanken på å se Helena igjen holder ham i live - og det gjør også hans evne til å få folk til å le. Ernst bruker humor til å holde motet oppe hos sine medfanger. Tyskerne oppdager talentet hans og vil ha ham til å opptre for dem. Han sier nei. Aldri om han vil selge sjelen sin til fienden. Helt til han finner Helena døende, og hans komiske talent er det eneste som kan holde henne i live.

Så hvis jeg skyndte meg, Du var mild, følsom og med den fineste latteren i hele verden. Vi vil aldri glemme den latteren, og vi elsker deg, Affe, sa hun og takket for at de fikk være med Alf Johan på dødsleiet. Latteren og døden , Pieter Webeling, genre: roman, Softback, heftet, 294 sider, år 2015, fremstår ulæst og i meget pæn stand.

Lørdag var han død av hjerneslag. Tre uker senere døde faren hennes.

RELATERTE BØKER