Kvikksølv under tunga

Kvikksølv under tunga - Sylvain Trudel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sylvain Trudel
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Kvikksølv under tunga.pdf
ISBN
5566785906727

BESKRIVELSE

Hvordan er det å vite at man snart skal dø selv om livet bare så vidt har begynt? Fortelleren i denne korte og intense romanen er en 17 år gammel gutt med uhelbredelig kreft. Med en blanding av resignasjon og ungdomsopprør reflekterer han over døden, men også over livet.

Det finnes en rekke mulige forklaringer på hva tungetilstander og forandringer på tungen kan skyldes. Tungeplager ha mange forskjellige sykdomsårsaker - deriblant bakterie- og soppinfeksjoner, allergier og i enkelte tilfeller også hudsykdommer. Blemmer på tungen.

Det er ganske smertefullt selv når jeg ikke bruker tungen. Har i tillegg hatt forbigående Smertefulle blemmer/sår i munnen de 3 siste ukene. Tungen kan også få hvite flekker på grunn av soppinfeksjoner, også kalt trøske.

RELATERTE BØKER