Konge i snø

Konge i snø - Tove Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Nilsen
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Konge i snø.pdf
ISBN
9711346719114

BESKRIVELSE

En gang var julaften årets farligste dag. Hun var datteren som befant seg midt mellom mor og far. Moren hard som diamanten Koh-i-Noor, faren en fremmed i sitt eget hus. Så tidlig hun kunne, forsvant hun inn i stormforelskelser, reiste jorda rundt og begynte å skrive. Faren vil ha henne med på en reise til hjembyen hans i Sachsen. Det er få år etter Berlin-murens fall, hun er blitt forfatter, har mann og to barn og sier motvillig ja. Under reisen oppdager hun at faren har et annet liv i Tyskland, og et møte med en mann i Berlin varsler en ny vending i hennes eget liv. Konge i snø er en roman om tilhørighet og eksil, forbud og lyst.

Legg i Legg i ønskeliste Lyd-CD. Legg i Legg i ønskeliste Vår pris ... Kjøp Konge i snø fra Bokklubber En gang var julaften årets farligste dag.

Det er få år etter Berlin-murens fall. Hun er forfatter, har mann og to små barn, og vegrer seg.

RELATERTE BØKER