Jegerne på Karinhall

Jegerne på Karinhall - Carl-Henning Wijkmark | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl-Henning Wijkmark
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Jegerne på Karinhall.pdf
ISBN
4001762189430

BESKRIVELSE

En svensk klassiker, endelig i norsk oversettelse!Steve Sem-Sandbergs skriver i forordet:?Carl-Henning Wijkmarks roman Jegerne på Karinhall fra 1972 ? utvilsomt en av de sterkeste debutromaner som noensinne er gitt ut i Sverige ? er en av de få bøkene som på alvor har utforsket ondskapens forhold til overflod: eksessen. Handlingen utspiller seg under noen brennhete sommerdager i august 1936. Hitlers og Goebbels enorme propagandamaskin ? Berlinolympiaden, sammenfaller tilfeldigvis med Hermann Görings årlige jaktfest på slottet Karinhall rett utenfor hovedstaden. (...) Med denne bakgrunnen bestemmer rikets andremann Hermann Göring seg for å gjøre jakten på Karinhall til et storpolitisk friluftsmøte og dekker opp med alt han kan få tak i. [?]Med det som mål å avsløre det Tredje rikets fremtidige politiske planer har også den Britiske etterretningen, MI6, besluttet å ha en mann på plass. Valget har endt på den stilige norske idrettsmannen Roar Treigesen.?

Kjøp boken Jegerne på Karinhall av Carl-Henning Wijkmark (ISBN 9788293237204) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Året er 1936 og parallelt med sommer-OL i Berlin, forbereder Hermann Göring sin årlige jaktfest på det overdådige lystslottet Karinhall.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Bestill boka: Jegerne på Karinhall Carl-Henning Wijkmark (Indbundet) Tip en ven 253 kr Antal .

RELATERTE BØKER