Jeg var aldri førstedame

Jeg var aldri førstedame - Wendy Guerra | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wendy Guerra
DIMENSJON
4,53 MB
FILNAVN
Jeg var aldri førstedame.pdf
ISBN
9689394385665

BESKRIVELSE

"Diego dytter meg mot muren, de sterke knærne hans holder meg fast ved det rustne stupebrettet, han penetrerer meg i kontraksjoner av vann og lys. Jeg holder ut til jeg må le han får smerten i meg til å forsvinne støtvis ved murkanten. Overflaten eksisterer ikke, bare kjønnet hans, og mitt, som lager bobler mellom dypet og lyset, mellom den hvite grensen og det mektige turkisblå. Mollusker, fisk trenger seg inn, skapninger som Diego med heftighet anbringer i den glidende kroppen min, kneblet med diamanter og liderlighet..." Celia Sánchez, Torres og Nadia Albis War - tre fascinerende kvinne.skikkelser på kontrastenes øy, tre livsskjebner utspent i tidsrommet mellom revolusjonens Cuba og dagens moderne øyrike preget av endring. Jeg var aldri førstedame er en roman om privilegier og tap, om bohemliv og velfødde kunstnere - og om en datters besettelse av å finne tilbake til en mor som forlot henne da hun var barn. En vital beretning - skrevet i frihetens, ironiens og ømhetens tegn - av en av Latin-Amerikas viktigste nye stemmer.

Man kunne ha pupper, hofter og litt ekstra hud den gang, avslører Cindy til Refinery29, ifølge Contactmusic.com. Deltas førstedame. ...

førstedame er flere ganger blitt kåret til USAs mest beundrede kvinne, og hennes selvbiografi Becoming (Min historie) var den mest solgte boken i USA i 2018.. Michelle Obama er utdannet advokat fra eliteuniversitetet Harvard, og den karismatiske 56-åringen er av mange ønsket som fremtidig presidentkandidat. Jeg fikk aldri følelsen at de var redde for meg, sa han.

RELATERTE BØKER