Ingen unnskyldninger

Ingen unnskyldninger - Tina S.M. Hanssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tina S.M. Hanssen
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Ingen unnskyldninger.pdf
ISBN
4588897823450

BESKRIVELSE

En moderne diktsamling om hvordan det er å leve med ekstra utfordringer i hverdagen knyttet til psykisk helse. Tina S. M. Hanssen skriver med utgangspunkt i både egne- og andres erfaringer, og håper denne boken kan fungere som en trøst for alle som trenger det.

KIRUNA (VG) - Skaden er gjort, vi føler mistenkelighet og alles øyne i nakken. Hverken unnskyldninger eller penger kan noengang rette opp dette TV-programmet. - Det finnes absolutt ingen unnskyldninger for at det ikke kan gjøres.

Jeg har en eksepsjonell og lidenskapelig trener i Espen Aareskjold, som på ny har klart å løfte meg noen hakk. - Ingen unnskyldninger er gode nok. KIRUNA (VG) - Skaden er gjort, vi føler mistenkelighet og alles øyne i nakken.

RELATERTE BØKER