Fyrmakerinnen

Fyrmakerinnen - Jane Borodale | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Borodale
DIMENSJON
9,95 MB
FILNAVN
Fyrmakerinnen.pdf
ISBN
8915029971930

BESKRIVELSE

Fattigjenta Agnes er 17 år og gravid med et uønsket barn. For å spare familien for skammen, forlater hun landsbygda og reiser til London. Hun banker på en dør der det averteres etter hjelp, og får jobb som assistent for fyrverkerimakeren John Blacklock, en dyster enkemann. Agnes har svært gode evner innen fyrverkerifaget, og utvikler fyrverkeri ingen har sett maken til. Under læretiden møter hun Cornelius Soul, kruttselgeren som Agnes tenker å gifte seg med. Men hvorfor har fyrmakeren John Backlock så mye imot denne mannen? Og Agnes innser at hemmeligheten hennes blir stadig vanskeligere å holde skjult.

januar, 2015. Jeg har holdt på å mast litt om dette syrommet mitt som jeg holder på [...] Frisk luft og masse energi. Sira Quiroga forelsker seg i den hyggelige forretningsmannen Ramiro Arribas.

Personalansvarlig Scandinavia (Malta) Ltd. 1972 - 1975 3 år.

RELATERTE BØKER