En pingles dagbok; (del 1)

En pingles dagbok; (del 1) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
En pingles dagbok; (del 1).pdf
ISBN
6574554924716

BESKRIVELSE

Pocketutgave av første bok i humorserien om pinglen Greg! Greg er skviset mellom en sjefete storebror og en sippete lillebror; har velmenende, men helt håpløse foreldre, er ikke så populær på skolen som han synes han fortjener å være, har nerdete venner som ødelegger alle sjanser hos det motsatte kjønn. Og så videre. Det er aldri hans skyld når ting går galt. Serien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det bare gått én vei: Oppover. Og det med rekordfart. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, oversettes til stadig flere språk. Treffer målgruppa så det suser med høy grad av gjenkjennelse, treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler

Og det med rekordfart. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, oversettes til stadig flere språk. En pingles dagbok; (del 1) Jeff Kinney (Heftet) Tips en venn 129 kr Antall .

I dagboken hans får Rodrick lese om hva som skjedde den sommeren. Jeff Kinney - En pingles dagbok 1 og 2 Jeg fikk bok nummer to av "En pingles dagbok" da bestemor og jeg var på bokhandelen sammen. Hun ville gjerne kjøpe ei bok til meg, og da plukket jeg ut denne. En Pingles Dagbok er basert på den populære boka med samme navn, skrevet av Jeff Kinney.

RELATERTE BØKER