Edward Rubikons mysterier; Hekseskogen

Edward Rubikons mysterier; Hekseskogen - Aleksander Kirkwood Brown | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander Kirkwood Brown
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Edward Rubikons mysterier; Hekseskogen.pdf
ISBN
6828451126080

BESKRIVELSE

Ghost Busters møter Stranger Things i en spenningsserie for 7+. Edward Rubikon er monsterjeger. Sammen med sine venner Kasper og Nadira forsøker han å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige skapninger.Nye mysterier oppstår da foreldrene til Edward forsvinner midt på natten under en telttur. Hvem kan ha fanget dem? Det ryktes om at ekte hekser bor i skogen.

Hekseskogen fra Bokklubber Ghost Busters møter Stranger Things i en spenningsserie for 9+. Edward Rubikon er monsterjeger.

Men før de fikk åpnet graven, begynte festningen å rase sammen, og festningen må stenges. Edward og Kasper skjønner at det er noe overnaturlig som ligger bak, og oppsøker festningen i nattas mulm og mørke. Kjøp Edward Rubikons mysterier.

RELATERTE BØKER