Edward Rubikons mysterier; Hekseskogen

Edward Rubikons mysterier; Hekseskogen - Aleksander Kirkwood Brown | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander Kirkwood Brown
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Edward Rubikons mysterier; Hekseskogen.pdf
ISBN
8398018792091

BESKRIVELSE

Ghost Busters møter Stranger Things i en spenningsserie for 7+. Edward Rubikon er monsterjeger. Sammen med sine venner Kasper og Nadira forsøker han å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige skapninger.Nye mysterier oppstår da foreldrene til Edward forsvinner midt på natten under en telttur. Hvem kan ha fanget dem? Det ryktes om at ekte hekser bor i skogen.

Edward Rubikon er monsterjeger. Sammen med sine venner Kasper og Nadira forsøker han å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige skapninger.Nye mysterier oppstår da foreldrene til Edward forsvinner midt på natten under en telttur.

Edward og Kasper skjønner at det er noe overnaturlig som ligger bak, og oppsøker festningen i nattas mulm og mørke. Kjøp Edward Rubikons mysterier. Hekseskogen fra Cappelendamm Ghost Busters møter Stranger Things i en spenningsserie for 7+.

RELATERTE BØKER