Det vokser et tre i Mostamägg ; Himmelbjørnens skog ; Som steinen skinner

Det vokser et tre i Mostamägg ; Himmelbjørnens skog ; Som steinen skinner - Britt Karin Larsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Karin Larsen
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Det vokser et tre i Mostamägg ; Himmelbjørnens skog ; Som steinen skinner.pdf
ISBN
2098008714566

BESKRIVELSE

For første gang samlet i én utgave: Det vokser et tre i Mostamägg, Himmelbjørnenes skog og Som steinen skinner.Bli med hundre år tilbake i tid og møt den utstøtte bjørnejegeren Taneli og overleveren Lina i en historie du sent vil glemme. I grenseskogene mellom Hedmark og Värmland på attenhundretallet, møter vi en etnisk minoritet, den skogfinske. Lina vandrer rundt i skogen med et nyfødt barn i armene. Hun møter Taneli, eneboeren som er fryktet av sine omgivelser fordi det sies han har et drap på samvittigheten. Sammen prøver de å bygge seg en tilværelse.Vi blir også kjent med de andre finnene i skogen, som den drikkfeldige Oluf, trollkjerringa Kaisa og vakre Hilda. På en medrivende, rå, øm og til tider dypt rørende måte skildrer Britt Karin Larsen kampen for å overleve, og båndene til den naturen Lina, Taneli og de andre henter styrke og livberging hos.Forfatteren gir stemme til den skogfinske kulturen, og hun gjør det med lavmælt intensitet og stor respekt."Britt Karin Larsen er en stor forfatter." Tara"Forfatteren har en fortellerstemme av Guds nåde." Dagens Nyheter"Britt Karin Larsen er en unik norsk forfatter [...]" VG"Larsens bøker er ikkje berre sjeldne, dei er også framifrå.» Marta Norheim, NRKTRE KRITIKERROSTE ROMANER I ÉN UTGAVE

Romanene kan også leses uavhengig av hverandre. Kjøp Det vokser et tre i Mostamägg, Himmelbjørnens skog, Som steinen skinner. 3 romaner i 1 utgave.

3 romaner i 1 utgave. fra Agency Come back in time with us, and meet the cast out bear hunter Taneli and the survivor Lina in a story you will never forget.

RELATERTE BØKER