Det røde huset

Det røde huset - Mark Haddon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Haddon
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Det røde huset.pdf
ISBN
8626382140431

BESKRIVELSE

To familier. Ett hus. En uke på landet.Etter at Richard, en velstående lege, har mistet kontakten med søsteren Angela, inviterer han henne og familien på ferie, en hel uke i et vakkert, gammelt hus på den engelske landsbygda. Med seg har Richard ny kone og datteren hennes fra et tidligere ekteskap, mens Angela ankommer i følge med sin umodne ektemann og tre barn hun til tider lurer på om hun i det hele tatt kjenner.Mark Haddon forteller historien om denne uken på landet, slik den oppleves av hver enkelt av personene som er med. Slik blir Det røde huset til et kontrapunktisk mesterverk, der gamle feider, hemmelige drømmer og nye håp veves sammen til én storslått litterær symfoni, et dypt tenkt og sterkt følt portrett av familieliv i en moderne verden...

byutvikling; drammen; politikk og samfunn; Av Karl Martin Jakobsen. Publisert: 11.

Nær skogsvei, gapahuk og fjell. Det Røde Hus er nå ett av to feriehus på Loviktunet i Lovik. Nå skal det lille, røde huset i Grønlandsleiret 28 få nytt liv I mange år har det lille røde huset i Grønlandsleiret 28 forfalt og blitt klistret ned av plakater.

RELATERTE BØKER