Veiledning og praktisk yrkesteori

Veiledning og praktisk yrkesteori - Gunnar Handal, Per Lauvås | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Handal, Per Lauvås
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Veiledning og praktisk yrkesteori.pdf
ISBN
1651874438875

BESKRIVELSE

Klassikeren innenfor veiledningsfeltet - Veiledning og praktisk yrkesteori - kommer nå i tredje utgave, et kvart århundre etter førsteutgivelsen. I denne perioden har den vært en av de mest leste bøkene om veiledning sammen med På egne vilkår (1982, 1999) og Kollegaveiledning i skolen (1991, 1996, 2004). Den har hatt stor innflytelse på både den praktiske og den teoretiske utviklingen av veiledningsfeltet.Tredje utgave er en fullstendig revisjon med oppdatering fra nyere forskning og fagtekster og en ny strukturering av innholdet. Et område som har vært svakt dekket i litteraturen, forholdet mellom veiledning og vurdering, er nå viet stor oppmerksomhet.

Modellen skulle få stor innflytelse på hvordan man skulle drive pedagogisk veiledning i norsk lærerutdanning. Også her var den humanistiske psykologien en viktig inspirasjonskilde. To av pionerene innenfor veiledningsfeltet har nå revidert sin bok Veiledning og praktisk yrkesteori.

Les mer her Tilbakemeldinger og forslag til forbedringer kan sendes til [email protected] Veiledning og praktisk yrkesteori Av Per Lauvås, Gunnar Handal Forlag Cappelen akademisk ISBN 9788202198800 Utgitt 2000, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Det sentrale temaet hos forfatterne er hvordan man kan veilede for å utvikle den enkeltes praktiske yrkesteori, slik at den danner et stadig mer rikholdig og reflektert grunnlag for handling.

RELATERTE BØKER