Veiledning og praktisk yrkesteori

Veiledning og praktisk yrkesteori - Gunnar Handal, Per Lauvås | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Handal, Per Lauvås
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Veiledning og praktisk yrkesteori.pdf
ISBN
2815594278792

BESKRIVELSE

Klassikeren innenfor veiledningsfeltet - Veiledning og praktisk yrkesteori - kommer nå i tredje utgave, et kvart århundre etter førsteutgivelsen. I denne perioden har den vært en av de mest leste bøkene om veiledning sammen med På egne vilkår (1982, 1999) og Kollegaveiledning i skolen (1991, 1996, 2004). Den har hatt stor innflytelse på både den praktiske og den teoretiske utviklingen av veiledningsfeltet.Tredje utgave er en fullstendig revisjon med oppdatering fra nyere forskning og fagtekster og en ny strukturering av innholdet. Et område som har vært svakt dekket i litteraturen, forholdet mellom veiledning og vurdering, er nå viet stor oppmerksomhet.

Også her var den humanistiske psykologien en viktig inspirasjonskilde. To av pionerene innenfor veiledningsfeltet har nå revidert sin bok Veiledning og praktisk yrkesteori. Dette har vært en av de mest leste bøkene om veiledning det siste tiåret, og veiled-ningsstrategien som forfatterne har utviklet - i denne boken, i På egne vilkår og i Kollegaveiledning i skolen - har hatt stor innflytelse på både den praktiske og teoretiske utviklingen av ... Bakgrunn [].

Kristiansand: Høgskoleforlaget; Lauvås og Handal (2000) Veiledning og praktisk yrkesteori. Oslo: Cappelen Akademisk forlag.

RELATERTE BØKER