Varmt bly og kalde nerver ; Utstøtt

Varmt bly og kalde nerver ; Utstøtt - Jackson Cole, James A. Muir | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, James A. Muir
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Varmt bly og kalde nerver ; Utstøtt.pdf
ISBN
6830687597021

BESKRIVELSE

Varmt bly og kalde nerver: -Skyt først og spør etterpå, sa rancheren til karene sine. En av dem gjorde det. Han skjøt en cowboy fra naboranchen, og det brygget opp til krig i det ville vesten. Rangeren Walt Slade ble tilkalt av sheriffen. Han red inn i Brownsville og da han fikk de to ranchene til å slutte fred, visste han én ting ...Utstøtt: Banden som myrdet piken hans og fikk dyttet en falsk anklage for bankrøveri på ham, hadde ikke regnet med hans evne til å overleve. Halvt hvit og halvt Apache var han et utskudd med hevn i blodet og drap i hjertet. Ingen - absolutt ingen - rotet med Halvblods og overlevde ...

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Varmt bly og kalde nerver/Utstøtt fra Cappelendamm Varmt bly og kalde nerver: -Skyt først og spør etterpå, sa rancheren til karene sine. En av dem gjorde det.

Rangeren gikk inn og konstaterte at det var lenge siden banden hadde vært der. I det samme stivnet han til.

RELATERTE BØKER