Svein

Svein - Svein Østvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Østvik
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Svein.pdf
ISBN
1523890839339

BESKRIVELSE

Svein Østvik kom i 2014 med Sveins verden - dikt og et lite utvalg reiser, som ble utsolgt på rekordtid. Boken kom tidligere i år som lydbok.Nå fortsetter TV-kjendis Svein Østvik suksessen med oppfølgeren: Svein - Bak klovnemasken. Her får vi tekster som nakent, åpent og ærlig gir oss et innblikk i alkoholen og de elleville festene. Og om å møte angst, selvforakt og selvdestruktive krefter. Vi får ta del i hans livserfaring om farskompleks, annerledeshet og skam. Men under ligger omsorg, livsglede, humor og lekenhet. Via digitale medier og TV-skjermene har Svein Østvik skapt ettertanke og debatt, nå er hans verden nok en gang samlet på papir.

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Angell, Svein Ivar. 2017.

Sveinn, Sven og Swen er henholdsvis norrøn, gammelsvensk og gammeldansk form av navnet. Svein Boasson AS har rustet opp uteområdet på Fløyen for Fløyibanen AS. Vi har renovert uteplassen på restauranten, revet ned og bygget opp murene på nytt, lagt skifer og beplantet med naturlik vegetasjon.

RELATERTE BØKER