Svein

Svein - Svein Østvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Østvik
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
Svein.pdf
ISBN
8415852571519

BESKRIVELSE

Svein Østvik kom i 2014 med Sveins verden - dikt og et lite utvalg reiser, som ble utsolgt på rekordtid. Boken kom tidligere i år som lydbok.Nå fortsetter TV-kjendis Svein Østvik suksessen med oppfølgeren: Svein - Bak klovnemasken. Her får vi tekster som nakent, åpent og ærlig gir oss et innblikk i alkoholen og de elleville festene. Og om å møte angst, selvforakt og selvdestruktive krefter. Vi får ta del i hans livserfaring om farskompleks, annerledeshet og skam. Men under ligger omsorg, livsglede, humor og lekenhet. Via digitale medier og TV-skjermene har Svein Østvik skapt ettertanke og debatt, nå er hans verden nok en gang samlet på papir.

1951) Cand.polit. (statsvitenskap) UIO 1979.

Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Svein Anders Weie Heggset og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg muligheten til å dele informasjon og... Svein Skarholm is on Facebook.

RELATERTE BØKER