Strandkafeen

Strandkafeen - Lucy Diamond | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Diamond
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Strandkafeen.pdf
ISBN
6441377442018

BESKRIVELSE

Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får. En drømmer uten store ambisiøse planer. Helt ulik sine perfekte søstre med sine perfekte barn og perfekte familier. Evie bor i London sammen med kjæresten Matthew. Han er en ryddige og organisert mann som får hennes rot til å virke verre og hennes manglende planer til å framstå enda mer svevende. Evie har ikke funnet en jobb hun trives med, så hun driver omkring i en rekke meningsløse vikariater.Så dør plutselig hennes kjære tante Jo. Til familiens store overraskelse er det Evie som arver strandkafeen hennes i Cornwall. Evie må bestemme seg. Er det dette hun vil? Drive kafé og flytte til Cornwall? Hva så med kjæresten Matthew? Og hva med Ed, den kjekke sjarmerende stamgjesten som åpenbart har mye å skjule.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788203374289 Her i Strandkaféen vil me leggje opp til at barna får foreldras merksemd på sjølve bursdagsfeiringa - så me har laga ein bursdagspakke der me dekkjer og lagar til (du leverer pynt til oss om du vil ha noko personleg), og me ryddar etter festen. Beste restauranter i Skjærhalden, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Skjærhalden, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor. Strandkafeen lydbok. 159,-Veil.

Kjøp boken Strandkafeen av Lucy Diamond (ISBN 9788203374227) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Strand Café - Nedre Tyholmsvei 6, 4836 Arendal, Norway - Vurderingen 4.6 basert på 33 anmeldelser "Svært god og hyggelig service.

RELATERTE BØKER